mandag 12. mai 2014

Veckomail

Solen lyser och fåglarna kvittrar och Österrike tog hem segern i Eurovisionsschlagerfestivalen!

Nu idag måndag väntar vi på våra egna små sångfåglar i barngruppen och lilla barnkören kl 16:00

I morgon tisdag den 13 maj är vi utmanade på landskamp i det ädla spelet Kubb av Finska kyrkan. Kom och hjälp till! Kl 18:30 börjar vi. Spelplanen är på kyrkans innergård och sportdryck och energigivande tillbehör finnes.


På onsdag kl 19:00 firar vi kvällsmässa tillsammans. Kl 19:30 är det dags för herrarna och damerna, med eller utan skägg, i kyrkans kör att ta ton.

På söndag 18 maj firar vi högmässa tillsammans kl 11:00
Vi får besök av en kör från Sundsvall. (Okänt om de har eventuell ansiktsbehåring) Efter gudstjänsten är det självklart kyrkkaffe.

Vi vill redan nu göra reklam för gudstjänsten den 25 maj. Då är det en relativt nyskriven mässa med Svensk folkdansmusik som står på programmet.

Som vanligt kan du följa församlingens alla äventyr på vår facebooksida https://www.facebook.com/SvenskaKyrkan.Wien Det är en så kallad öppen sida som du kan se oavsett om du är medlem i Facebook eller ej.

Självklart står kaffepannan på och du är varmt välkommen att titta förbi på en kopp om du har vägarna förbi. Slå dock gärna en signal först så att vi är säkra på att vi är hemma.

Välkomna!

Maria Scharffenberg
0699 194 77 205

Lennart Ögren
0699 194 77 215

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar